קראנו לה בחיוך "ילדת השיפוץ" כי נולדה בדיוק לפני שהשיפוץ החל.

שנים הם חיו בדירה שכורה במרכז תל אביב וכשהייתה בהיריון שני עם ילד קטן מאוד בבית,
הם קנו דירת ח
מישה חדרים ליד ההורים והגיעו אליי כדי להתאימה לחייהם המשתנים. 
הדירה עברה שיפוץ מלא שכלל תכנון פנימי חדש, החלפת תשתיות אינסטלציה, חשמל, תאורה, תקשורת ומיזוג.
בשלב הסופי סטיילינג שכלל נגרות ייחודית ברחבי הבית.

הכל כדי להתאים להתנהלות האינטנסיבית של משפחה בצמיחה, המשפחה שלהם.

חלק מבקשות הזוג כללו: להגדיל את חדר השינה ולעשות שם מקלחת מפנקת,
להשאיר חלק ממרפסת השירות הצמודה לאזור המטבח שתשמש כאזור שירות של הדירה, 
ולאפשר להורים תצפית מלאה על הילדים הקטנים בחלל הציבורי כולל חשיבה על אזור משחקים שם.

לגבי הנראות של הבית: האשה רצתה גוונים נייטרלים וצבעוניות מעודנת והבעל צבעוניות נוכחת, נועזת ובולטת.
כדי לענות על הרצונות של שניהם נולד השילוב שכלל גוונים נייטרלים ונעימים עם נגיעות בולטות של צבע.

לשני בני הזוג היה זמן קצר ביותר, אז תקתקנו צוות האלופים ואני בחירות ושיפוץ שהחל מיד עם תחילת "חופשת הלידה". ואיזו חופשה זו הייתה 😂

דילוג לתוכן